Aan de overzijde van de Kaai bevindt zich het Bastion. Kenmerkend voor dit gebied is het vele groen, de vestingwerken, het Veerse Meer en het strand. In deze oase zijn in 2005 drie huizen gebouwd in de historische Zeeuwse bouwstijl. Aan de achterzijde grenzen de huizen aan een, blijvende, groenstrook die overgaat op de dijk. Hier grazen schapen. Vanuit de slaapkamer kijkt u op het Veerse Meer en het Bolwerk.

Bastion 28 is de luxe afgewerkte tussenwoning met aan de rechterzijde de ruime garage met een grote verdieping. U kunt hier op een eenvoudige wijze een extra kamer creƫren en de auto nog parkeren op eigen terrein. Vanuit de garage, met een loopdeur, kunt u naar de hal van de woning of direct naar de tuin. Het glazen tuinhuis op de foto's behoort niet tot dit aanbod.

Vloerverwarming in de keuken en deels in de woonkamer. Het perceel is ca. 297m2 groot en het huis heeft een inhoud van 535m3.

Indeling: entree, hal met vide, meterkast, w.c.-ruimte en toegang naar de garage. De woonkamer, naar de achtertuin gericht met dubbele toegangsdeuren, heeft een L-vorm en is voorzien van een open keuken. Vaste kast. De totale diepte is 9.58 m. en de totale breedte 6.09 m. De keuken is voorzien van Smeg-apparatuur: vaatwasser, elektrische oven, combimagnetron, afzuigkap en een kooktoestel voor 5-pits keramisch koken. Hete lucht plintverwarming en een granieten werkblad (op 1.00m hoogte), achterwand en spoelbak.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 kamers (5.23x3.00), (4.17x3.35) en (3.03x3.17). De wanden tussen de slaapkamers zijn geluidswerend. De badkamer is voorzien van een douche-ruimte met een deur van veiligheidsglas, ligbad met jetstream, een hang-w.c., thermostaatkranen en een wastafel. Al het sanitair is fraai betegeld tot het plafond.

De tweede verdieping is met een vlizo-trap te bereiken. Hier hebt u nog een volwaardige verdieping met een nokhoogte van ca. 2.55 m. Als vierde kamer in gebruik.

De tuin is voorzien van veel vaste planten en heeft het hele jaar door kleurige bloemen. Gepotdekselde schuttingen. In de tuin is 50m3 grond extra aangebracht om de bloemen en planten op een uitstekende wijze te voeden

Diversen: de wandafwerking aan de buitenzijde is grotendeels voorzien van zwarte gepotdekselde planken, aan de binnenzijde zijn de muren met spuitwerk afgewerkt, de daken zijn voorzien van keramische pannen en er zink is gebruikt voor het hemelwaterafvoer en platte dakgedeelten. Hardstenen afwerkingselementen. Merbau kozijnen met roedeverdeling in een uitstekende staat van onderhoud. Afzuiginstallatie met warmte terugwinning. Permanente bewoning of wonen met de toezegging, naar de gemeente, dat u er binnen een paar jaar permanent gaat wonen. (Kein Ferienwohnung)

Kortom: een prachtig en uitstekend woonhuis op een formidabele locatie om direct te betrekken.