Download hier de plattegrond

Een uitzonderlijk mooi gelegen halfvrijstaand woonhuis uit 2003. Ten opzichte van alle omliggende huizen is dit huis zéér veel groter (!). Alleen al de begane grond is circa 95m2 met een woonkamer van maar liefst 75m2. Er is een voor-, achter- en zijtuin alsmede een groot dakterras aan de zijkant aan een slaapkamer. De inhoud bedraagt circa 660m3 en de perceelsoppervlakte 387m2. Dit huis, in de wijk Blikken II, grenst aan de polder.

Het huis is tot in de puntjes verzorgd en onderhouden. Er is een nieuwe cv (okt 2018) waarop een warmtepomp kan worden aangesloten. Op de begane grond zijn rondom, op afstand bedienbare, rolluiken geplaatst in de kleur van de kozijnen. Zij zijn gezamenlijk en individueel bedienbaar. De vrijstaande garage is voorzien van een electrisch bedienbare deur en een loopdeur naar de tuin. Het huis is werkelijk helemaal af en direct te betrekken.

Indeling: entree via de zijkant, hal, enorme lichte woonkamer met raampartijen rondom. De z-vorm van de woonkamer beidt u de mogelijkheid om verschillende functies toe te kennen aan de ruimte: ontvangstgedeelte, eetgedeelte, werkruimte of kantoor, tv-hoek, bibliotheek etc, etc. De half open keuken, in een hoekopstelling, is voorzien van een hoogglans afwerking, vaatwasser, afzuigkap, 1 ½ spoelbak, combi-magnetron, koelkast, carrouselkast en een inductiekookplaat. U kunt vanuit de woonkamer met schuifpui naar de achtertuin, maar ook via de bijkeuken die zich achter de keuken bevindt. Hier is uw cv-opstelling en hier bevinden zich de witgoedaansluitingen.

Via een hal, met de w.c.-ruimte, gaat u naar de eerste verdieping. Het eerste dat u opvalt, is wederom de lichtinval. Er zijn drie slaapkamers en de badkamer met ligbad, wastafel, aparte douche en een w.c. Via één slaapkamer gaat u het dakterras op van (4.75x2.25 gemiddeld).

De tweede verdieping heeft een hoogte van circa 5.50 meter en is voorzien van een zijraam en een Velux-dakraam. Deze ruimte is zeker groot genoeg voor twee goede kamers. Een dakraam bijplaatsen behoort tot de mogelijkheden.

Eenruim, goed en kant-en-klaar huis waar u zo in kunt. De foto's geven u een indruk maar wanneer u een bezoek aan het huis brengt zult u verbaasd zijn over de grootte. Wij nodigen u hier gaarne voor uit.