Comfortabel varend stalen woonschip in de historische binnenstad van Middelburg. Het is oorspronkelijk gebouwd in 1892 en wordt als Varend Erfgoed gekenmerkt. Het is een schip met een rijke historie waarvan veel bewaard is gebleven. Het is omgebouwd en heringericht om te bewonen. U kunt er tevens mee varen op de binnenwateren. Het aantal ligplaatsen, om zo uniek te wonen, is uiterst beperkt in Middelburg. Dit is echt een unieke kans. De koopsom betreft het schip. De overname van de ligplaats van circa 300m2 (€ 60.000) is bespreekbaar. U verkrijgt dan tevens een terras en schuur. De staat van onderhoud is goed.

Let op: overname van alleen de ligplaats is niet mogelijk. Daarnaast mag u het schip allleen vervangen door een historisch schip.

Indeling van voor naar achter:

Voorpiek met kettingbak, werkplaats in het vooronder, badkamer met ligbad, toilet, kombuis, salon, het oorspronkelijke kombuisje, achterroef, achteronder. Het fornuis met 2 kookplaten en 2 ovens is een sieraad in de keuken. Het dagelijkse koken vindt plaats op elektrische kookplaten maar tijdens het varen kan het fornuis ook verwarmd worden met kolen of diesel.

Diversen: gereviseerde dieselmotor, centrale verwarming op diesel en houtkachel. Warmwater middels een boiler.

Dit woonschip wordt in samenwerking met Doeve Makelaars, in jachten en schepen, aangeboden. Wij bieden u de woonfunctie aan die met het schip, in combinatie met terras en schuur, nu wordt gebezigd. Wanneer u tot verwerving wenst over te gaan wordt de eigendom van een schip geleverd met eventueel de overname van de ligplaats met terras en schuur buiten het schip. Wij leiden u graag rond. Echt ander erfgoed voor een unieke beleving. Technische specificaties van het schip kunt u vinden op www.doevemakelaar.nl.

De normen voor maatvoering wijken af van die van woningen.