Tussen de Lange Jan en de Korte Delft gelegen bovenwoning bestaande uit 3 verdiepingen. Uiterst centrale ligging in het stadshart. Moderne inrichting na renovatie. De woning heeft een grote woonkamer op de eerste verdieping met achtergelegen woon-eetkeuken met o.a. een sfeervolle gashaard. Op de tweede verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en de badkamer. Via een vaste trap gaat u naar de derde verdieping alwaar zich nog een slaapgelegenheid bevindt. Het huis wordt gestoffeerd en gemeubileerd opgeleverd. De huursom wordt verhoogd met het vaste bedrag van € 200,00 voor gas, water, electra en internet. De totale kosten bedragen derhalve € 1.500 per maand.

De woonoppervlakte is 135m3 en de inhoud circa 500m3.

De woning is boven Frietboetiek BT’tje Anders gelegen en vrij van geluid en geur. Er is brandwerende isolatie aangebracht voor een tijdsduur van 60 minuten.

Indeling:

Entree via BT’tje Anders. Een stalen spiltrap brengt u naar de entree van de woning.

Grote woonkamer van maar liefst circa 45m2 met een prachtige houten vloer. Aan de achterzijde is een heerlijke licht (glazen) serre aangebouwd alwaar zich de woon-eetkeuken bevindt (6.50x3.40) met een gashaard en een houten keukenblok met een hardstenen werkblad, 4-pits gaskomfoor met wokbrander, enkele porseleinenspoelbak, koelkast, afzuigkap en een koelkast. 4-pits gaskomfoor met wokbrander.

Op de tweede verdieping bevindt zich een ruime overloop. De slaapkamer aan de voorzijde is circa (7.00x2.55) groot. De slaapkamer aan de achterzijde is circa (5.00x3.80) groot. De badkamer (2.50x2.00) is voorzien van een hang-w.c., wastafelkom en een grote doucheruimte met stortdouche.

De tweede verdieping bevindt zich onder de kap (7.50x3.00). Dit is een open ruimte rondom de trapopgang en kan als slaapgelegenheid worden gebruikt. Hier bevindt zich tevens de HR-ketel.

In afwijking van de aanwezige foto’s zal er nog een deugdelijk bed worden geplaatst en diverse apparatuur, voor huishiudelijk gebruik, vervangen.