Download hier de plattegrond

Ten tijde van de Jugendstil, 1909, is dit statige herenhuis ontworpen en gebouwd. Nu zijn er 2 prachtige woningen in gecreëerd. Wij bieden u de exclusieve maisonnette aan op de bovenste twee verdiepingen.

Een absoluut plaatje qua ruimte, licht, uitzicht en vormgeving. Misschien wel de mooiste van de Boulevard. Voeg daarbij het zicht over het strand en de scheepvaart, op circa 100 meter, en u hebt een heel bijzondere huis.

Indeling:

Via de eigen voordeur, in de originele betegelde staat bewaard gebleven overdekte entree, gaat u naar de 1e verdieping. U komt op de brede overloop alwaar de trap zich sierlijk een weg naar de 2e verdieping vervolgt. Hier bevindt zich tevens de eerste w.c.-ruimte. Via de overloop komt u in de leefruimte die is opgezet als woonkamer met een open keukenruimte; totaal (13.00x6.75/4.20!). Er zijn twee marmeren schoorsteenmantels en de vloer is afgewerkt met beuken vloerdelen. De hoogte is circa 3.00 meter. De Siematic keuken is voorzien van diverse Miele apparatuur: oven, gaskomfoor met wokbrander, stoomoven en een vaatwasser. Aan de achterzijde bevindt zich nog een balkon/terras.

Opvallend zichtbaar in de voorgevel is de bijzonder architectonisch vormgegeven uitbouw. Oorspronkelijk bevond zich hier de zogenaamde “Engelse kamer”, nu is het een prachtige loggia.

Op de tweede verdieping komt u op een enorme ruime overloop met inloopkast. Aan de voorzijde is een ruime slaapkamer en-suite van maar liefst circa 30m2. Aan de achterzijde bevindt zich nog een kamer, de badkamer (3.00x4.00) en een tweede w.c.-ruimte. De badkamer is voorzien van een ligbad (jacuzzi), aparte douche en een wastafel met grote spiegel. Voor het sanitair is gebruik gemaakt van de merken Ucosan, Sphinx, Grohe en Villeroy & Boch. Plavuizen vloerafwerking.

Er bevindt zich een tweede balkon aan de achterzijde op deze verdieping.

Zolderruimte over de gehele verdieping te bereiken middels een vlizotrap.

Diversen: geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolatieglas. Zowel brand- als geluidsisolatie. De sanitaire ruimten zijn tot het plafond betegeld en voorzien van mechanische ventilatie. Designradiatoren. Absoluut vrije ligging. Authentieke zware paneeldeuren. Granieten vensterbanken. De VVE bestaat uit 2 appartementseigenaren. Er zijn 2 balkons aan de achterzijde en er is een loggia aan de voorzijde. De voorgevel en het dak zijn in 2010 helemaal onder handen genomen. Er heeft recent groot onderhoud plaatsgevonden: schilderwerk en boeiborden zijn vervangen.