Zéér uniek vormgegeven en ruim Rijksmonument uit 1906. Met een inhoud van meer dan 1000m3 inhoud een formidabel woonhuis. Aan de voorzijde hebt u een prachtig vergezicht over het station, het Kanaal en de Stationsbrug. Aan de achterzijde, met achterom, is er een zonnige groene tuin op het noord-westen gericht. Er zijn in totaal 4 diepe woonlagen die een oppervlakte beslaan van meer dan 330m2. De gevelbreedte is circa 6,75 meter.

Bij binnenkomst kunt u afdalen naar het souterrain of de trap opgaan naar de beletage (zie foto).

Op de beletage bevindt zich o.a. de woonkamer en de keuken. De woonkamer is ruim 14 meter diep ( circa 60m2 groot). Er is een goede lichtinval waardoor het tevens een lichte woonkamer is. Door haar grootte kunt u verschillende zithoeken creëren waaronder één rond de open haard. De tuindeuren komen uit op het (nieuwe) balkon en vervolgens de stille tuin.

Het souterrain is op dit moment in gebruik als verkoopruimte door de eigenaar met verschillende ruime kamers, een keukentje, w.c. en wasruimte (totaal circa 85m2). Er zijn ramen aan de voor- en achterzijde.

Op de eerste verdieping is er een lange gang die toegang biedt aan 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, een ligbad en een aparte douche. De 2 grotere slaapkamers hebben een balkon aan de voorzijde en de achterzijde.

Op de tweede verdieping bevinden zich eveneens 3 slaapkamers met onder andere een wastafel. Er tevens een zolder waar zich de onder andere de cv-opstelling bevindt.