In een uitstekende staat verkerend rijksmonument uit1650, genaamd “’t Vliegende Hert”. De inhoud bedraagt 825m3 en de woonoppervlakte 210m2, exclusief vliering. De restauratie heeft ervoor gezorgd dat héél veel stijlelementen bewaard zijn gebleven. Daarnaast is al het denkbare moderne comfort ingebracht, waaronder al het sanitair en een prachtige woon-eetkeuken in het souterrain. Door de ligging aan de achtertuin is deze woonkeuken een zeer geliefd onderdeel van het huis. Via de poort kunt u achterom. Stenen schuur met electra. Haardhoutopslag. Het huis bestaat uit 4 bouwlagen met (extra) een vlizozolder. Let u goed op de schitterende architectonische vormgeving van de voor-, zij- en achtergevel alsmede de poort. Het huis is zo ingericht dat er een woonkamer boven de poort is gesitueerd alsmede een woonkamer op de begane grond. Het hele souterrain is keukengebied met toegang naar de tuin. Op de eerste verdieping bevindt zich ook de hoofdslaapkamer en een luxe badkamer Gaat u naar de tweede verdieping dan kijkt u tot ver in nok en ziet u aan de rechterzijde 2 slaapkamers met tussengelegen badkamer. Daarboven is een open hoge vliering gelegen. Aan de achterzijde hebt u het mooiste uitzicht in Middelburg over de middeleeuwse binnenstad.

Indeling:

Entree, L-vormige gang met hal en w.c.-ruimte. Ruime woon-(ontvangst) kamer met centrale haardpartij met een schitterende schouw met onder andere een spiegel. Historische plavuizen. Op de eerste verdieping bevindt zich een grote slaapkamer aan de linkerzijde en de tweede woonkamer met wederom een prachtige (zandstenen) schouw. De badkamer (achterzijde) is voorzien van een ligbad, dubbele wastafel, vloerverwarming en een hang-w.c.. Komen we op de tweede verdieping dan treft u 2 slaapkamers aan met een tussengelegen badkamer met douche en w.c.

De overige open ruimte kunt u voor meer slaapkamers aanwenden. Via een losse trap kunt u de vliering betreden.

Gaat u weer helemaal naar beneden dan komt u het (droge) souterrain. Hier is een heerlijke woonkeuken met een spoeleiland en een warme vloer. Werkbladen van graniet. U kunt een grote tafel plaatsen om veel bezoekers een plek te bieden (zie foto’s). Er is tevens een grote provisieruimte voor onder andere uw wijnvoorraad. Extra bijkeuken voor o.a. uw witgoed.

Wij kunnen u plattegronden toezenden maar om een echt goede indruk te krijgen, kunt u met onze makelaar een afspraak maken om het huis van binnen te bekijken.