Download hier de plattegrond

Inmiddels uitzonderlijk veel interesse getoond. Open inschrijving niet uitgesloten.

Zéér vrij in het groen gelegen 2-1-kapwoning met een grote zonnige tuin van maar liefst 40 meter diep. Naast dit karakteristiek jaren 30-woonhuis (1935; architect Walraven) is de zijtuin maar liefts 6 meter breed! Voor uw boot, camper, garage, carport of als oprijlaan (reeds verharde oprit) om in de tuin te komen. Kiest u maar. Vergeet ook de voortuin niet. Dit alles is mogelijk op een perceel grond van 705m2. Waar vindt u zo’n lokatie op 3 minuten fietsafstand van het historische stadscentrum!

Het woonhuis is uitgevoerd in de kenmerkende jaren 30 stijl met mooie stijlelementen zoals paneeldeuren, plafonds, glas-in-lood, trappartij en stenen vloeren. Het is 350m3 groot met een woonoppervlakte van 100m2. De woonkamer biedt een grandioos vergezicht over de tuin naar de lommerrijke achterzijde. Er is een keuken met een bijkeuken. Op de eerste verdieping is er een grote slaapkamer aan de voorzijde en de badkamer. Aan de achterzijde zijn 2 kleinere slaapkamers. De vaste trap naar de tweede verdieping leidt u naar de zolderkamer onder de kap. In de tuin bevindt zich nog een ruim tuinhuis met extra slaapmogelijkheden en/of te gebruiken als “zomerse” eetruimte met uw vrienden. Kortom: een bijzonder huis met een bijzondere ligging voor een heerlijk buitenleven naast het centrum van Middelburg.

Indeling:

Mooie overdekte entreepartij, vestibule, gang met verdiepte provisieruimte en w.c.

De woonkamer is (8.50x3.10/4.00) groot. Keuken (2.90x2.20) met bijkeuken (2.90x2.00).

Prachtige trapopgang met een hoog zijraam voor een heerlijke lichtinval.

Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers (4.00x4.00, 3.70x3.50 en 3.12x2.10). 1 slaapkamer heeft toegang naar een balkon over de gehele breedte. De badkamer (2004; circa 2.00x1.88) is voorzien van een ligbad, wastafel en een w.c.

De tweede vedieping, onder de kap, is in gebruik als zolderruimte en te bereiken via een vaste trap. Hier zou u nog een kamer kunnen creëren.

Aan de zijkant van het huis bevindt zich een houten berging. In de achtertuin staat een tuinhuis (voormalig strandhuis) waar geslapen kan worden en/of als werkruimte/atelier kan worden gebruikt.

Diversen:

De originele plafonds zijn geïsoleerd.

Verwarming en warmwater middels een Cv-combiketel en een geiser.

Houten kozijnen met enkele beglazing